Vragen of opmerkingen? BEL 0522 - 47 10 29

Algemene voorwaarden

Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden.


Het plaatsen van een bestelling houdt in dat u akkoord gaat met deze Voorwaarden.

Bestellingen.

Zodra wij uw bestelling hebben geacceptateerd, is sprake van een overeenkomst. Wij kunnen uw bestelling ook weigeren. Indien wij een bestelling niet accepteren, delen wij u dit binnen vijf (5) werkdagen mee, nadat wij de bestelling van u hebben ontvangen.
U heeft het recht om het product terug te sturen. De voorwaarden staan vermeld onder 'Retourrecht' (zie verder).
Producten die wij speciaal op uw verzoek voor u inkopen of maken, bent u verplicht af te nemen. Dit wordt vooraf met u afgesproken. Zodra u zo'n product bestelt, is het hierna vermelde retourrecht niet meer van toepassing.

Prijzen en betalingen.

De prijzen die wij op de website vermelden zijn in euro`s, inclusief BTW en inclusief verzendkosten.  Voor verzending naar de waddeneilanden of naar het buitenland gelden afwijkende prijzen.

Voor facturen geldt een betalingstermijn binnen 14 dagen.

 
Levering.

De door ons opgegeven levertijden proberen wij zo goed mogelijk na te komen. Dit is tussen 1 tot 7 werkdagen. Mocht levering toch wat langer duren, heeft u geen recht op een schadevergoeding. Mocht de leveringstermijn echter zodanig lang zijn, dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u dit afwacht, kunt u natuurlijk wel de bestelling annuleren.  

Annulering kan alleen na schriftelijke bevestiging van ons. Als u annuleert en de bestelling is al verzonden, betaalt u wel de verzendkosten. Indien het pakket nog niet is verzonden is de annulering natuurlijk kosteloos. Indien u annuleert omdat de leveringstermijn zodanig lang is, dat van u redelijkerwijs niet kon worden verlangd dat u dit heeft kunnen afwachten, is de annulering ook kosteloos.  

Levering vindt plaats nadat de betaling heeft plaatsgevonden. Bij betaling via iDeal wordt u bestelling direct verwerkt. Indien u heeft gekozen voor Vooruitbetaling,  wordt uw bestelling verwerkt zodra het geld op onze bankrekening is bijgeschreven.

Als u besluit uw bestelling af te halen, kan dit op een datum en tijdstip die houtned.nl met u afspreekt. Mocht de afgesproken termijn echter zodanig lang zijn, dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u dit afwacht, kunt u de bestelling annuleren, onder hierboven genoemde voorwaarden.

U bent pas eigenaar van het product zodra u heeft betaald. Het risico van het product gaat reeds op het moment van de aflevering op u over.

Retourrecht.

Indien u een product om welke reden dan ook toch niet wil hebben, kunt u het binnen veertien (14) dagen na aflevering aan ons terugsturen. Wij accepteren retourzendingen alleen als het product onbeschadigd is. wij vergoeden daarna de helft van het aankoopbedrag De kosten voor retourzendingen komen voor uw rekening.

Aansprakelijkheid.

Voor het niet behoorlijk en/of tijdig nakomen van de overeenkomst of bij misverstanden, onduidelijkheden en/of mededelingen (in welke vorm dan ook) ten gevolge van de overeenkomst tussen u en houtned.nl, is houtned.nl niet aansprakelijk , tenzij sprake is van opzet of grove schuld van houtned.nl

Overmacht.

Wij hebben ingeval van overmacht het recht om de uitvoering van uw bestelling op te schorten, danwel de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden. Dit laten wij u schriftelijk meedelen. U heeft geen recht  op een schadevergoeding.

Houtned.nl
Achterma 22
7963 PM Ruinen
0522-471029

Rabobank Hoogeveen:NL21 RABO 0377.2219.10
KvK Meppel: 04055706
B.T.W. nr. 8071.71.360.B01

Houtned.nl; de beste deals voor goedkoop haardhout, openhaardhout en briketten!