Vragen of opmerkingen? BEL 0522 - 47 10 29

Brandhout kopen

Brandhout kopen kon voorheen nog wel eens voor problemen zorgen. Zo moest er een kar geregeld worden en was het nodig om naar een leverancier te gaan. Of het brandhout dat u ging kopen gedroogd was, was niet altijd duidelijk en ook de kwaliteit was vaak niet goed. Dat is allemaal voorbij. U kunt brandhout kopen op een eenvoudige wijze via deze site. Wij bezorgen uw bestelling bij u thuis, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen, of dat er extra kosten voor in rekening gebracht worden.

Brandhout kopen was nog nooit zo eenvoudig

Het brandhout dat u kunt kopen is van een uitstekende kwaliteit. Ook is het gedroogd, zodat u het direct kunt gebruiken. Als u besluit brandhout te kopen, heeft u de keuze uit meerdere houtsoorten. Voor uw gemak hebben wij de kenmerken van de verschillende houtsoorten op een rijtje gezet op deze site. Zo kunt u snel bepalen welke houtsoort voor u geschikt is. Brandhout kopen kan het hele jaar door, omdat wij altijd beschikken over voldoende voorraad. Indien u besluit om meerdere pallets te bestellen, ontvangt u van ons een interessante korting.

Contact

Wij maken het voor u zo eenvoudig mogelijk om brandhout te kopen. U hoeft zich alleen maar te beperken tot het plaatsen van een bestelling op deze site, waarna wij ervoor zullen zorgen dat u snel over uw haardhoutopenhaardhout of briketten kunt beschikken. Indien u, voor u brandhout wilt kopen, zich wilt laten informeren over onze diensten en producten, kunt u bellen naar 0522 – 47 10 29. Het is dan mogelijk om uw vragen voor te leggen aan een medewerker van ons bedrijf. Voor het leggen van contact kunt u ook mailen naar info@houtned.nl of gebruik maken van het contactformulier op deze site.