Vragen of opmerkingen? BEL 0522 - 47 10 29

Haardhout

11 artikel(en)

per pagina
 • Hele pallet Essenhout

  Hele pallet Essenhout 25 cm

  Normale prijs: € 285,00

  Aanbiedingsprijs: € 275,00

  Mooie stevige pallets.

  Het hout is droog en kan direct gestookt worden

 • /

  Hele pallet luchtgedroogd Beukenhout 33 cm

  € 280,00

  Dit hout verkleurt op natuurlijke wijze doordat het in de open lucht is gedroogd
  Het haardhout is droog en kan direct gestookt worden

 • Halve pallet Beukenhout

  Halve pallet Beukenhout 25 cm

  Normale prijs: € 195,00

  Aanbiedingsprijs: € 175,00

  Lengte van de blokken: 25  cm

  Het haardhout is droog en kan direct gestookt worden

Wilt u goedkoop haardhout kopen? Houtned.nl biedt dit fijne product aan in verschillende soorten en aantallen. Wij bieden droog haardhout zowel in hele als halve pallets aan. Wij hebben veel ervaring met verschillende soorten haardhout. Hierdoor kunnen wij het beste aanbod selecteren. Deze kwalitatief goede houtsoorten komen vervolgens in de juiste aantallen in ons assortiment. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat wij altijd het beste aanbod aan gedroogd haardhout aan u kunnen voorschotelen.

NEEM DIRECT CONTACT OP!

Wij verkopen goedkoop haardhout in verschillende houtsoorten

Het is relatief makkelijk om goedkoop haardhout te krijgen. Het vinden van een goede kwaliteit is echter een ander verhaal. Bij Houtned.nl vindt u de juiste combinatie van goed, goedkoop en gedroogd haardhout. Wij hebben verschillende houtsoorten in ons assortiment. Zo vindt u eiken, essen, beuken en berken haardhout in onze webshop. Daarnaast is het ook mogelijk om gemengd haardhout te bestellen. Het hout wordt bij Houtned altijd goedkoop en gedroogd aangeboden. U kunt hierdoor te allen tijde genieten van uw favoriete houtsoort(en) in uw open haard.

Droog haardhout wordt gratis bij u thuis bezorgd!

Heeft u haardhout besteld in onze webshop? Dan zorgen wij voor de rest! Binnen een paar dagen bezorgen wij uw bestelling op pallets bij u thuis. Onze chauffeur zet de pallet zo dicht mogelijk bij uw huis. Het bijkomend voordeel van de goedkope service van Houtned.nl is de gratis thuisbezorging. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor de levering. Daarnaast krijgt u korting voor elke pallet die u extra bestelt.

Zo brandt goedkoop haardhout het langst

Houtkachels creëren een warme en romantische sfeer. Een sfeer die van uw huis uw thuis maakt! De brandduur van het haardhout is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan het soort haardhout en de manier van stoken. Wilt u goedkoop haardhout kopen dat lang brandt? Wij verkopen goedkoop haardhout dat over uitstekende brandeigenschappen beschikt. Bovendien hebben onze medewerkers veel kennis en ervaring op het gebied van haardhout. Hierdoor zijn zij in staat om bij ieder product een advies op maat te geven. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over hoe u uw haardhout zo lang mogelijk kunt laten branden.

Haardhout kopen in de webshop

In onze webshop kunt u betrouwbaar, voordelig en snel haardhout, openhaardhout en briketten kopen. Heeft u vragen, of wilt u een vrijblijvend advies over de verschillende houtsoorten? Dan kunt u ons mailen via info@houtned.nl. Ook kunt u ons bellen op 0522-471029. Heeft u uw keuze kunnen maken? Dan kunt u hieronder uw favoriete haardhout kopen!