Vragen of opmerkingen? BEL 0522 - 47 10 29

Kachelhout

Wilt u kachelhout kopen? Het op een eenvoudige wijze aanschaffen van kachelhout is mogelijk, indien u gebruikt maakt van onze diensten. Op deze site treft u verschillende soorten kachelhout aan, welke voor een scherpe prijs ter verkoop worden aangeboden. In ons assortiment hebben wij de meest gangbare houtsoorten opgenomen. U zult dus altijd uw favoriete houtsoort kunnen bestellen. Het kachelhout dat wij verkopen wordt op een pallet aangeboden. Wij kunnen het hout dan eenvoudig vervoeren en voor u is het handig om het hout te verwerken.

Wij verstrekken kachelhout van een uitstekende kwaliteit

Het kachelhout dat wij leveren is van een uitstekende kwaliteit. Toch is het voor ons mogelijk om een uiterst scherpe prijs te hanteren. Indien u een pallet kachelhout bestelt, zorgen wij ervoor dat de bestelling bij u thuis wordt afgeleverd. Ondanks de scherpe prijs van het hout, brengen we hiervoor geen kosten in rekening. Indien u besluit om meerdere pallets kachelhout in één keer te laten bezorgen, geven wij een korting op elke volgende pallet die u bestelt.

Kachelhout kopen? Neem contact met ons op

Op deze site hebben wij op een overzichtelijke wijze informatie geplaatst over ons bedrijf en ons haardhoutopenhaardhout en briketten. Ook het plaatsen van een bestelling voor kachelhout is eenvoudig uit te voeren. Mocht u er prijs op stellen om, voor u een bestelling plaatst, een medewerker van ons bedrijf te spreken. Dan kunt u bellen naar 0522 – 47 10 29. Eventueel kunt u uw vragen ook via het contactformulier op deze site of via de mail aan ons voorleggen. Ons mailadres is info@houtned.nl.