Vragen of opmerkingen? BEL 0522 - 47 10 29

Briketten

1 artikel(en)

per pagina

Wilt u briketten kopen? Bij briketten zullen velen van u denken aan vroegere tijden. Een briket was geperst steenkolengruis. Destijds was het stoken van briketten absoluut geen pretje. Het gaf een nare geur en het stond bekend om zijn negatieve bijkomstigheid. De briketten stootten namelijk veel koolmonoxide uit, met alle gevolgen van dien. Tegenwoordig zijn briketten een zeer schone brandstof. Deze bestaan uit zaagsel dat onder hoge druk geperst is. De briketten bevatten daardoor weinig vocht. Ook bevat dit product een lange brandwaarde. Zo kunt u verantwoord uw haard aansteken. In onze webshop kunt u verschillende soorten briketten kopen.

NEEM DIRECT CONTACT OP!

Briketten zijn zeer milieuvriendelijk

Houtbriketten zijn gemaakt van onder hoge druk geperst zaagsel, zonder bijvoeging van een bindmiddel. Briketten zijn CO2 neutraal en bevatten ongeveer 8% vocht. Een houtbriket kenmerkt zich door een zeer hoge calorische brandwaarde van wel 4000 - 5000 KWH per ton. Hierdoor is de briket dé ideale brandstof van tegenwoordig. Het is dus een zeer milieuvriendelijk product, met een hogere calorische brandwaarde dan hout.

Wij bezorgen uw briketten gratis bij u aan huis

Briketten van hout hebben veelal een ronde of een hoekige vorm. De hoogste brandwaarde haalt men uit briketten van beuken en eikenhout. De levering geschiedt alleen op pallets van 1000 kg. Kleinere hoeveelheden zijn mogelijk, in combinatie met de bestelling van een pallet openhaardhout. Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, zorgen wij ervoor dat u de briketten bij u thuis ontvangt. Dit is mogelijk door onze goede chauffeurs, die door heel Nederland de briketten bezorgen. Daarnaast willen wij u graag extra voordelen bieden. Daarom krijgt u korting op de volgende pallet die u bij ons afneemt.

Wilt u briketten kopen? Bestel goedkoop in onze webshop!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor het briketten kopen? Dan bent u bij Houtned aan het juiste adres. Wij bieden een snelle service en een hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Als u voor 12:00 uur uw bestelling plaatst, dan ontvangt u de producten morgen in huis. Bij vragen of opmerkingen over onze briketten kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op info@houtned.nl of via 0522-471029. Briketten kopen is een pretje als u bij Houtned bestelt!