Vragen of opmerkingen? BEL 0522 - 47 10 29

Haardhout

1 artikel(en)

per pagina
Wilt u goedkoop haardhout kopen? Op Houtned.nl vindt u duurzaam haardhout in verschillende soorten en aantallen. Zo vindt u in onze webshop essenhout, beukenhout, eikenhout, berkenhout en gemengd haardhout. Bovendien heeft u de keuze uit hele en halve pallets met droog haardhout. Bekijk bovenaan deze pagina onze grote voorraad en bestel uw haardhout eenvoudig online. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

DIRECT CONTACT OPNEMEN

De voordelen van haardhout via Houtned.nl

- Gedroogd, duurzaam en goedkoop haardhout

- Secuur gestapeld haardhout in stevige pallets

- Royaal gevulde pallets

- Voldoende goedkoop haardhout op voorraad

- Gratis thuisbezorgd

- Ons haardhout is ook geschikt voor uw buitenhaard, in de vuurkorf of uw hot tub

- Bij elke bestelling wordt gratis een netje aanmaakhout toegevoegd

Meer dan goedkoop haardhout kopen

Niet alleen voor goedkoop haardhout bent u bij Houtned.nl aan het juiste adres. Zo vindt u in onze webshop ook aanmaakproducten, briketten, bruinkool, losgestort haardhout en houtsnippers. Dat is niet alleen handig voor het bekijken van ons uitgebreide aanbod, maar u kunt ook gelijk de gewenste producten online kopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen.

Goedkoop haardhout droog opslaan

Voor optimaal stookplezier moet u uw haardhout droog opslaan. Dat betekent dat u uw haardhout niet op de grond moet zetten en haardhout niet nat/vochtig mag worden. Daarnaast is het belangrijk dat u uw haardhout niet volledig afdekt, omdat het haardhout moet kunnen ademen. Door uw haardhout goed op te slaan, zorgt u ervoor dat het hout een optimaal rendement heeft.

Zo brandt goedkoop haardhout het langst

Houtkachels creëren een warme en romantische sfeer. Een sfeer die van uw huis uw thuis maakt. De brandduur van het haardhout is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan het soort haardhout en de manier van stoken. Wilt u goedkoop haardhout kopen dat lang brandt? Wij verkopen goedkoop haardhout dat over uitstekende brandeigenschappen beschikt. Bovendien hebben onze medewerkers veel kennis en ervaring op het gebied van haardhout. Hierdoor zijn zij in staat om bij ieder product een advies op maat te geven. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over hoe u uw haardhout zo lang mogelijk kunt laten branden.

Bestel direct in de webshop

Natuurlijk kunt u kiezen voor het gemak van goedkoop haardhout kopen via onze webshop. Wilt u liever een bezoek brengen aan onze winkel in Ruinen? Ook dat is mogelijk! Wij zijn gevestigd aan de Achterma 22 in Ruinen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0522-471029 of een e-mail te sturen naar info@houtned.nl. Wij zijn graag uw adres voor goedkoop haardhout kopen!