Vragen of opmerkingen? BEL 0522 - 47 10 29

Goedkoop openhaardhout kopen

Wilt u goedkoop openhaardhout kopen? Via deze site is het mogelijk om hout voor de openhaard van uitstekende kwaliteit te kopen. Wij verzorgen de bezorging van verschillende soorten goedkoop en gedroogd openhaardhout. U kunt zelf aangeven welke houtsoort u wenst te ontvangen. Zo hebben wij de houtsoorten eiken, beuken, essen en berken. Om vast te stellen wat het brandgedrag van de verschillende houtsoorten is, kunt u gebruik maken van de informatie op deze site. Als u een bestelling heeft geplaatst, komen wij goedkoop openhaardhout zo snel mogelijk bij u brengen. Wanneer u voor 12:00 uur bestelt, kunnen wij de volgende dag al leveren. Openhaardhout kopen wordt daardoor een groot succes bij Houtned!

Goedkoop openhaardhout

Kwaliteit en service bij het openhaardhout kopen

In de titel hierboven kunt u al zien waar goedkoop openhaardhout van Houtned.nl zich in kenmerkt. Dat zijn namelijk kwaliteit en service. Bij het openhaardhout kopen zult u deze positieve punten van onze werkwijze ervaren. De kwaliteit komt namelijk tot uiting in de brandduur en de mooie vlam van droog openhaardhout. Onze medewerkers weten exact welke houtsoorten het beste gebruikt kunnen worden in uw openhaard. De goede service bij het kopen van droog openhaardhout kenmerkt zich in de gratis bezorg service. Hierover leest u hieronder meer. 

NEEM DIRECT CONTACT OP!

Bij Houtned wordt goedkoop en gedroogd openhaardhout gratis bezorgd

Voor de bezorging van het goedkope en gedroogd openhaardhout brengen wij geen kosten in rekening. Het droge openhaardhout wordt per pallet aangeleverd en geleverd op de plaats tot waar de palletwagen kan komen. Het is ook mogelijk om losgestort openhaardhout te kopen, maar dan dient u het zelf te komen halen. Regionaal bezorgen in overleg. Goedkoop openhaardhout dat door ons wordt geleverd, kan dus gestapeld en los gestort besteld worden. Zowel droog als vers gekloofd.

Zo brandt goedkoop openhaardhout het langst

Met een haard creëert u letterlijk en figuurlijk warmte in huis. Niets geeft meer sfeer dan een knapperend haardvuur! Het enige wat u daarvoor nodig heeft is openhaardhout van goede kwaliteit. Wilt u zo lang mogelijk kunnen genieten van uw zelfgestookte vuurtje? Bij ons kunt u goedkoop openhaardhout kopen met de best brandende resultaten. Daarnaast kunnen onze ervaren medewerkers u meer vertellen over de optimale en gezonde werking van goedkoop openhaardhout. Zo komt u zo goedkoop mogelijk aan openhaardhout en bent u verzekerd van haardhout met een lange brandduur en mooie vlammen.

Goedkoop openhaardhout kopen in onze webshop!

Verschillende soorten goedkoop openhaardhout kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest als bij Houtned.nl. Via deze site kunt u een bestelling plaatsen, waarna wij ons gedroogd openhaardhout zo snel mogelijk bij u thuis afleveren. Als het bestellen via de site niet lukt, of als u nog wat vragen heeft over onze werkwijze, dan kunt u contact met ons opnemen. Voor vragen over openhaardhout en briketten kopen belt u naar 0522-471029. Bij ons krijgt u direct een medewerker te spreken, zodat er korte lijnen zijn. U kunt er ook voor kiezen om te mailen naar info@houtned.nl of om gebruik te maken van het contactformulier. Wij staan u graag te woord voor vragen over goedkoop openhaardhout en helpen u zo goed mogelijk.